Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Селена губи приятели заради Бийбър

отпечатай новината

12.12.2017 17:06 | Видян 1601 пъти

Селена губи приятели заради Бийбър

Селена Гомес още не е потвърдила, че отново е гадже на Джъстин Бийбър, но вече има одобрението на майка му. 42-годишната Пати Малет коментира на благотворително събитие в какви отношения е с певицата.

„Не знам много за отношенията помежду им, тъй като тя не споделя много, но я обичам. Подкрепям сина си във всичко, което прави и ако я обича и аз я обичам. Срещнала съм я и имаме специална връзка. Мисля, че е безценна. Не мога да коментирам връзката им“, цитира г-жа Малет RadarOnline.

И докато Селена вече е спечелила потенциалната си свекърва, не всички покрай нея се радват, че е подновила романса си с канадеца. Близък до Гомес разкри, че приятелите ѝ били много разочаровани от поведението ѝ и дори ѝ поставили ултиматум да избира между него и тях.

Най-ядосана и то без да го крие била Франча Райса, която дари бъбрек на поп принцесата преди няколко месеца и така спаси живота ѝ.

„Франча е много разстроена и не спира да казва, че не е спасила живота на Селена, за да го съсипе, връщайки се при Бийбър. Всички знаят, че това събиране е много голяма грешка“, коментира източник пред медията.

Бийбър и Гомес не са коментирали публично отношенията си, но са забелязани на куп срещи, откакто Селена се раздели с The Weekend през октомври.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !