Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Ritz-Carlton пуска круизи за 1% от туристите

отпечатай новината

12.12.2017 17:41 | Видян 2280 пъти

Ritz-Carlton пуска круизи за 1% от туристите

Ritz-Carlton Hotel обяви пускането на собствена круизна линия, която ще се изпълнява от 3 луксозни кораба, тръгващи по море от края на 2019 г. Те са нещо по средата между суперяхти и малки океански лайнери и собствениците таргетират супер ВИП-овете, определени от тях като онзи "1% от глобалните пътешественици".

Огромни каяти, повече възможности за хранене, достатъчно големи зони за рекреация, това е идеята за над 5 звезди круизен туризъм от The Ritz-Carlton Yacht Collection.

"Tова е уникална комбинация от яхтинг и круизинг, луксозни пътешествия за гости, които искат да открият или да преоткрият света," разказва Евре Юмлер, президент на The Ritz-Carlton Hotel Company. Лодките се изработват от шведската Tillberg Design.  

Маршрутите са Средиземноморието, Карибите и Нова Англия – източното крайбрежие на Северна Америка. Яхтите ще имат скоростта да предложат по-малко време в морето и възможно повече в малките бутикови пристанища, където големите круизни чудовища не могат да припарят.

Помещенията за настаняване няма да бъдат наричани „каюти”, а „апартаменти”, 149 на борда на всеки кораб, общо за 298 пасажери, като 2 на всяка яхта ще бъдат пентхауси – по български маниер наричани „мезонет”, всеки по 138 кв.м.

Друга разлика с традиционните круизи е намерението храна и напитки за гостите да има по всяко време на денонощието, за да не се чувстват като „на смяна”, а на всяко пристанище ще се качват местни майстори – готвачи, артисти, лектори, с които пасажерите ще могат да се забавляват, като така ще се докосват и до местната култура.

Резервациите започват от май 2018 г.

Снимки може да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !