Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Момичето на тати тръгва в ефира на Фен ТВ

отпечатай новината

12.12.2017 18:00 | Видян 1552 пъти

Момичето на тати тръгва в ефира на Фен ТВ

Криси - по позната, като Кристина се завърна след кратка пауза на музикалнара сцена,като част от Fantazy group media, а и с нов ударен хит. Изпълнителката ,споделя,че след четири годишна кариера с ФЕН ТВ, продължава своето развитие и започва на чисто, с подкрепата на музикалната компания в която е.

Преди броени дни, Криси представи проекта Момичето на тати, която е по музика и аранжимент на Александър Асенов, текста е на най-актуалната текстописка в момента-Анастасия Мавродиева. За грима Криси се довери на Цецо Андреев, коса-Емилио Стефано, стил-Кристиано Пи.

Интересното във видеото е, че актуалният и известен гримьор Цецо Андреев, както и Емилио Стефано взимат участие във видеото на песента.

"Реших първият ми проект, след завръщането ми на музикалната сцена,да го изпипам до последният детайл, точно поради тази причина, дадох всичко от себе си и вложих цялото си сърце и душа. Предложих на моите близки приятели Емилио и Цецо да вземат участие във видеото, а те не се е и замислиха. Много съм доволна от крайният резултат, надявам се публиката да го оцени."

Криси вече поема предложения за участия, като вече има поети няколко ангажимента.

"След излизането на песента, телефона ми прегря от разговори. - смее се изпълнителката. Всеки ми звъня да ми благодари за парчето, получих много похвали. Паралелно с честитките, много собственици на дискотеки, механи и др. ме потърсиха, за да пея при тях. Много ме зарадва отношението на всички към мен. Определено съм липсвала на хората и моето отсъствие се е усещало", споделя Криси.

В момента звездата подготвя няколко музикални проекта, като една от тях ще бъде народна песен, а нейната премиера предстои до дни.

Линк към видеото: https://www.youtube.com/watch?v=Jvq4Rk4QGlU

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !