Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Нова звездна двойка e Дакота Джонсън и Крис Мартин

отпечатай новината

13.12.2017 13:40 | Видян 1768 пъти

Нова звездна двойка e Дакота Джонсън и Крис Мартин

Рок музикантът Крис Мартин отново излиза с млада актриса. Този път става въпрос за Дакота Джонсън, а техни близки признават, че двамата стават все по-близки.

“Дакота и Крис определено се срещат. Опознават се и се чувстват много комфортно в компанията си. Крис изпраща новата си музика на Дакота, за да получи нейното мнение. Това е нещо повече от афера,” казва техен приближен пред Us Weekly.

Цветя и Рози за Крис Мартин и Дженифър

През последния месец двамата дори са забелязани заедно на концерт на Ник Кейв в Израел, а по-късно и на вечеря в ресторант Yam Sheva в Херцлия. “Пристигнаха заедно и бяха наистина много мили. Това беше истинска изненада. Поседяха и с Ник Кейв. Не ги видях да се целуват, да държат ръце или нещо подобно,” разкрива очевидец.

Гуинет проговори за Крис Мартин

Това не е първият път, в който Дакота и Крис са забелязани заедно. Миналия месец двамата привличат вниманието на вечеря в суши ресторант в Лос Анджелис. “Изглеждаха много щастливи, че се виждат и разговаряха с часове. Тя му разказваше за новите проекти, къде ще снима и се интересуваше от мнението му. Крис бе много чаровен и мил. Лицето му светеше, докато говореше с нея. Той също се интересуваше от мнението й за неговата музика. Двамата флиртуваха и се смееха през цялата вечер, а накрая благодариха на готвачите за вечерята.“

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !