Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Бившата на Плевнелиев: Виновна съм за любовта на мъжа ми с Деси Банова

отпечатай новината

13.12.2017 15:12 | Видян 3249 пъти

Бившата на Плевнелиев: Виновна съм за любовта на мъжа ми с Деси Банова

3 дни след като Плевнелиев и водещата на прогнозата ма времето Деси Банова признаха за любовта си, екссъпругата на президента Юлияна се включи в конференция за модерни компютърни технологии и създаване на сайтове.
 
Събитието се провежда традиционно в София, организира се от доброволци, а на него се канят лектори от цял свят. Когато Юлияна пристига на конференцията, малцина я разпознават, пише Галерия. Бившата първа дама е облечена небрежно – с дънки, червена тениска с къс ръкав и бели маратонки. Видимо е напълняла.

Вярна на стила си, отново е без прическа и грим. Близки на Юлияна твърдят, че тя не страдала от раздялата, която реално се случила още преди година. Пред приятелки споделяла, че има вина за изчерпването на брака си, тъй като нито веднъж не подкрепила мъжа си като президент.

„Аз съм виновна, че Росен хареса друга жена“, признала пред най-доверените си хора с известна доза тъга и самокритичност Юлияна. Между другото – Банова и Плевнелиев ще посрещнат новогодишните празници в луксозен комплекс в Банско. Не е изключено там да получи и годежен пръстен с диамант.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !