Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Слави посреща празниците с ново гадже

отпечатай новината

14.12.2017 16:05 | Видян 3226 пъти

Слави посреща празниците с ново гадже

Нова любов дава сили и смисъл на Слави Трифонов, след като преди няколко седмици изпрати баща си Тодор. Шоумен №1 е луднал по готина гримьорка.

От няколко месеца Дългия точи лиги по красивата русенка Велислава Иванова, която е позната в светските среди като гримьорката на звездите, научи Уикенд. Отношенията между Слави и Весислава са много повече от приятелски и според източник двамата в момента са нещо като гаджета.

Преди да направи име на експерт по макиажа, тунингованата мацка доби популярност като участничка в конкурса Мис Плеймейт. През 2007 г. съблазнителката има спечелено второ място в разпищолената надпревара като подгласничка на носителката на приза отпреди десетилетие Златка Райкова, позната повече като Русата Златка.

„Шефът се е побъркал по Велислава, много е хлътнал. Засипва я с любовни есемеси и дебне удобен момент, за да е с нея. Дълго време обаче мадамата му се опъваше, не щеше да влезе в списъка му с „любовни жертви” а да стане нещо като титулярка. Май е постигнала целта си”, подсмива се информаторът ни. Наскоро Трифонов я зарадвал с ефектен подарък – последният модел I Phone Х за близо 3 бона, директно доставен от Америка.

Силиконовата гърла заряза мераците за слава по евино облекло и от години се вихри като професионален гримьор на манекенки, певици и тв водещи. Сред клиентите ѝ са двете известни Златки - Златка Димитрова – Черната и Златка Райкова – Русата, младата надежда на българския поп Дарина Йотова – Дара, водещата на Папараци Венета Райкова, чалга певачката Емануела и т.н.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !