Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мастър шеф отивa в NovaTV, шеф Виктор Ангелов остава в bTV

отпечатай новината

15.12.2017 11:04 | Видян 2177 пъти

Мастър шеф отивa в NovaTV, шеф Виктор Ангелов остава в bTV

Нова тв разбули мистерията защо Виктор Ангелов изненадващо напусна „Мастър шеф” и през пролетта вече няма да е част от журито в предаването на Би Ти Ви. Оказва се, че е бил поканен от конкурентите да води българския вариант на считаното за най-популярно готварско шоу в света – „Кухня на ада” (Hell’s Kitchen).

В оригинал състезанието за готвачи се води от популярния в цял свят Гордън Рамзи, а у нас за неговото място ще бъде поставен именно Виктор Ангелов, който три поредни сезона бе считан за най-атрактивния от тримата в журито на „Мастър шеф”. От пролетта ще се изправи в пряка конкуренция с хората, с които работеше рамо до рамо в предаването на Би Ти Ви само до преди няколко месеца. Очаква се двете състезания за готвачи да се излъчват по едно и също време, като по този начин ще са в директен сблъсък помежду си, писа „Уикенд“.

В „Мастър шеф”, както е известно, наградата за победителя е парична – 100 хиляди лева. Същото ще получи и най-добрият състезател в „Кухня на ада”, само че към парите ще бъде добавен и договор за работа в ресторанта на шеф Ангелов. „Освен амбициозни готвачи, търсим кулинарни таланти със силни характери, защото професионалната кухня е подчинена на висока дисциплина”, обясни водещият на шоуто.

Докато той подготвя предаването си, бившите му колеги вече правят кастинги за своето. Преди дни от Би Ти Ви съобщиха, че овакантеното място на Ангелов в журито ще бъде заето от чаровния италианец Лео Бианки.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !