Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Психопат преследва и тормози вокалистката на Deep Zone вече 4 години

отпечатай новината

16.12.2017 09:00 | Видян 2255 пъти

Психопат преследва и тормози вокалистката на Deep Zone вече 4 години

Вокалистката на популярната родна група Deep Zone – Нелина, е била жертва на тормоз в продължение на 4 години в социалните мрежи. От психопат, който има семейство. Мъжът сменя различни профили, но е известен на полицията.

Ефектът обаче не е голям, а тормозът продължава. Самата Нелина разкри за тормоза във Facebook, който започнал още когато била на 16 години.

Ето и нейният разказ.

„Всичко започна преди 4 години! През 2013 година бях на 16 и участвах в X Factor, когато ПЕТЪР ВЕЛКОВ, с псевдоним в социалните мрежи ЕМИЛ МАРКОВ, започна да ми пише под снимките. Първо започна с обиди, след това с „любовни обяснения“ (припомням, бях на 16 г., а той е бил на 43 г.), а след това започна и непрестанната агресия към мен! Как сънувал надгробната ми плоча с 3-те ми имена и това, че съм починала на 19 години!

Заплашвал ме е, че ще ме изнасили!

Опитва се по всякакъв начин да ме злепостави, като казва, че ме познава най-добре от всекиго, а аз НИКОГА НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛА НА ЖИВО! Не само, че знае всичко за мен, той следи родителите ми, брат ми, приятелите ми, роднините ми, колегите ми и всички останали хора около мен! Освен името „Емил Марков“, той си е правил и фалшиви профили, правейки се на деца, жени и други мъже из мрежите! И не на последно място, думите му към мен са – Ще те оставя намира, когато и твоите родители го направят!

През тези 4 години подавах няколко пъти жалба в полицията, но дотам! Тъй като нещата започнаха да стават все по-плашещи и извън контрол, успях да се сдобия с личния му номер, който веднага предоставих на полицията! След което той беше призован да се яви в София на разпит. Няколко часа по-късно той се е разписал как повече няма да ме притеснява, както мен, така и моите родители, близки и приятели! Единственото, което исках и искам от него е да ме остави на мира ЗАВИНАГИ!

За жалост веднага, щом се прибра в Стара Загора същата вечер след разпита, той моментално започна пак да ми пише, като ме заплаши (и продължава), че: - не ме чака нищо добро! - ще ми бъде забранено да пътувам извън страната! - че ме чака затвор от 1 до 6 години!

Имам огромна нужда от помощта на всички ви! Приятели, колеги, фенове и всички онези, които мислят, че това не е нормално! Нека да споделяме този пост, за да стигне до повече хора и се разбере какъв човек е ПЕТЪР ВЕЛКОВ всъщност сред своите роднини и близки. Той има жена до себе си и 5-годишно дете, което не мисля, че заслужава да бъде отгледано от мъж с натрапчиви, зли, гнусни и перверзни мисли!!! Не знам с какво съм заслужила това, но се надявам този кошмар да приключи ЗАВИНАГИ!

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !