Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Странните коледни традиции на Джейми Оливър

отпечатай новината

16.12.2017 09:10 | Видян 1865 пъти

Странните коледни традиции на Джейми Оливър

Странна птица е Джейми Оливър. Топготвачът, който има пет деца – на 15, 14, 8, 7 и на година и половина – заяви, че им позволява да ругаят само на Коледа. В интервю той разкри, че нецензурните думички са забранени през цялата година, но по време на Коледните празници им позволява за една минута да дадат воля на всичко онова, което са трупали в тях през изминалите 12 месеца.

И ако доскоро на Коледа е събирал цялата фамилия у дома на пищна трапеза, то от миналата година е решил да не го прави. „Сега ще готвя пуйка и ще мия чинии само за семейството ми. През последните 15 години всички са у нас – говорим за близо 30 човека. Готвя само аз. В един момент осъзнах, че това се превръща в работа за мен. Затова от миналата година реших, че на Коледа ще правя пуйка само за семейството ми“, заяви още Джейми.

Е, роднините не са напълно изхвърлени от дома му по време на празниците. В деня след Коледа той ги събира на сирене, топъл хляб, студени мезета и кисели краставички... Пуйката обаче си е само за него.

Източник: eva.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !