Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Мисис България 2017 Мари Вачева в горещ флирт с Флавио Бриаторе

отпечатай новината

15.12.2017 15:11 | Видян 2801 пъти

Мисис България 2017 Мари Вачева в горещ флирт с Флавио Бриаторе

Най-красивата омъжена българка нацелува Флавио Бриаторе в Дубай. Мисис България Мария Вачева се впусна в горещ флирт с 67-годишния италианец.

Двамата се запознаха в един от най-тузарските клубове в Дубай, където миската дори се щракна с него. От кадрите се вижда, че италианецът е толкова омаян от българката, че я гали нежно, докато тя му говори нещо на ухо.

Двамата се срещнаха именно в елитната дестинация, а Мария бързо го е омагьосала. Звездната двойка се щракна за спомен, а мисис България не пропусна да напише „Харесвам те, Флавио” под общите им снимки.

Бриаторе е легенда във Формула 1, след като компанията му Бенетон успя на два пъти да спечели титлата с участието на Михаел Шумахер, пише blife. Той бе и един от най-желаните мъже в света, като е излизал и с някои от най-красивите супермодели.

Що се отнася до Мария Вачева, тя живее във Виена, върти семейна фирма и се очаква скоро да отвори бизнес център и в България. Миската е на 40 години, има голяма дъщеря на 18 и със съпруга си се грижи и за доведения си син, който е почти на 18, като нейната наследница.

Четиримата живеят заедно, а впечатляващата си външност красавицата поддържа със спорт, диети и много грижи за себе си. Миската се хвали и със забележителен бюст – има над 425 кубика силикон в гърдите си.

Името ѝ е свързвано в любовни афери с Ники Михайлов, известен политик и някои кримибосове. Мария отрече да е имала креватни подвизи с тях, но признава, че американската поп звезда Крейг Дейвид я е свалял.

Освен към Флавио, Вачева има аспирации и към Криско. „Обожавам този мъж”, пише тя в социалните мрежи по адрес на рапъра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !