Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Какво ще подари Мегън Маркъл на Елизабет II за Коледа?

отпечатай новината

17.12.2017 09:05 | Видян 2219 пъти

Какво ще подари Мегън Маркъл на Елизабет II за Коледа?

Преди няколко дни стана ясно, че бъдещата жена на принц Хари – Меган Маркъл, е получила официална покана за празничната коледна вечеря с кралското семейство. Елизабет II наруши протокола с тази покана, тъй като около масата на кралското семейство се нареждат само роднини. 

На Меган обаче й предстои труден избор – какво да подари на кралицата.

Канадските медии вече започнаха да изготвят списъци какво да подари актрисата на бабата на бъдещия си мъж. Една от възможностите е Маркъл да следва стъпките на Кейт Мидълтън и да поднесе на кралицата ястие, което е направила сама.

На първата си Коледа с кралското семейство Катрин приготви сос по рецепта на своята баба. 
„Бях много притеснена, но на следващия ден забелязах соса на масата. Този жест за мен означаваше много“, заяви по-късно Кейт.

Меган също е добра в кухнята и често пуска свои рецепти онлайн. Така че едва ли ще ѝ бъде трудно да приготви ястие за кралската трапеза.

Едно от хобитата на половинката на принц Хари е калиграфията, така че тя може да изненада Елизабет II с уникална коледна картичка. Преди време Маркъл дори си е изкарвала прехраната с това свое умение.

Като любител на животните (Меган има две кучета), Маркъл може да подари и нещо полезно за кучето на кралицата, което е порода Корги.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !