Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мерил Стрийп на "мълчалив протест" срещу секс тормоза

отпечатай новината

18.12.2017 09:14 | Видян 1873 пъти

Мерил Стрийп на

Облечени изцяло в черни дрехи – така актриси, сред които Мерил Стрийп и Джесика Частейн, ще се появят на церемонията по връчването на наградите Златен глобус, която ще се проведе на 7 януари в хотел The Beverly Hilton.

Причината – чрез дрескода си звездите ще се обявят в „мълчалив протест“ срещу сексуалния тормоз, породен от чувството за величие на холивудски асове като Харви Уайнстийн.

Именно обвиненията срещу него дадоха старт на лавината от разкрития за подобни посегателства в меката на американското кино, пише монитор. Сред знаменитостите, които бяха уличени в сексуален тормоз, са още Мат Лауър, Кевин Спейси, който загуби работата си в оборотния сериал на Netflix Къща от карти и др.

Черният цвят може да бележи и целия награден сезон в началото на следващата година, заканват се още актрисите.

„Звезди като Мерил Стрийп, които с удоволствие са работили за Чудовището, ще носят черно на церемонията на Златен глобус в знак на мълчалив протест. Мълчанието ви всъщност е проблемът. Ще приемете фалшива награда без да се замислите и това няма да доведе до абсолютно никаква промяна“, разгневи се пък от своя страна Роуз Макгауън, която бе сред първите, скочили срещу перверзията на Уайнстийн.

Тя намеси в казуса и колегата си Бен Афлек, като по думите ѝ, носителят на Оскар от години е бил наясно с деянията на продуцента, но не е направил нищо по въпроса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !