Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Годжи гушна трета рожба

отпечатай новината

18.12.2017 09:44 | Видян 2100 пъти

Годжи гушна трета рожба

Китаристът Георги Милчев- Годжи и приятелката му Надежда Дончева посрещнаха първата си дъщеричка. Момиченцето се появи на бял свят във врачанската болница Христо Ботев в събота и ще носи името Цвета, кръстено на майката на музиканта Цветана.

Малката тежи 2,5 кг. и е висока 48 см. Това е първият общ наследник на Милчев и 25-годишната Дончева, която върти малък бизнес, свързан със здравословното хранене.

Двамата се запознали именно покрай професионален ангажимент на Надежда, тъй като и самият Годжи е стриктен във воденето на природосъобразен начин на живот, пише монитор. След като претърпя няколко раздели под светлините на прожекторите обаче музикантът и настоящата му половинка държат отношенията си скрити от публичното пространство.

Малката Цвета е трето дете за 48-годишния музикант на Ку-ку бенд. Той има двама сина от ученическата си любов и впоследствие първа съпруга - Даниела. Подобно на баща си и двамата имат певчески талант, като по-големият Цветомил има афинитет и към киното.

Според спекулациите пък и той се очаква да гушне скоро първата си рожба. По-малкият син на Милчев Волен в момента е в Холандия, където е студент по музика.

Междувременно майката на Годжи се очаква да помага в грижите за малката поне през първите седмици. Причината – сменянето на пелени музикантът ще трябва да съчетае с възстановяването си, след като неотдавна счупи десния си крак.

Тогава баскитаристът бе приет в лечебно заведение в Плевен, като му се наложи да се придвижва в инвалидна количка. Въпреки травмата си, Милчев намери сили да позира усмихнат за снимки с медицинските работници, които го посрещнали изключително топло. През годините басистът на няколко пъти се е разминавал на косъм с по-сериозни наранявания.

Още с раждането си той не проплакал, а акушерката го спасила с изкуствено дишане. По време на отпуска в казармата пък изпълнителят на Пари няма – действайте решил да посвири на китара в музикантска стая. Инструментът обаче не бил заземен правилно и когато Годжи докоснал струните, бил покосен от токов удар, от който загубил дори съзнание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !