Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ангелите на Victoria's Secret зад кулисите

отпечатай новината

18.12.2017 12:01 | Видян 1359 пъти

Ангелите на Victoria's Secret зад кулисите

Модното шоу на Victoria's Secret е традиция през празничния сезон от 22 години насам и се е превърнало в едно от най-желаните работни места в света на моделирането още от първото събитие на модния подиум през 1995 година.

През годините модното шоу се превръща във все по-популярна традиция в модната индустрия, като почти всеки супермодел си струва, включително Gisele Bündchen, Наоми Кембъл, Кендал Дженър, Джиджи Хадид и Хейди Клум.

Първото модно шоу на Victoria's Secret се проведе през 1995 година в хотел Плаза в Ню Йорк, то не беше достъпно за обществеността до 1999 година, когато за първи път беше пуснато в интернет с над милион зрители от 90 държави.

Въпреки че светът е запознат с колекциите от модния подиум и със снимките зад кулисите, новоиздадена колекция от снимки, които никога преди това не са виждани, разкриват много по-откровена страна на моделите.

Фотографът Ръсел Джеймс, който беше нает от марката преди около 20 години, публикува нова книга, озаглавена Backstage Secrets: Десетилетие зад сцената на Victoria's Secret, която е пълна с "най-сексите" задкулисни образи от многогодишната си работа като фотограф на събитието.

55-годишният фотограф е известен най-вече с новаторската си концепция за заснемане на задкулисното действие, което той описва като "деликатна среда с момичетата".

Снимките може да видите ТУК!!!

Източник: Dailymail

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !