Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Армин ван Бюрен и Феде ле Гранд идват за Solar Christmas 2017

отпечатай новината

19.12.2017 12:23 | Видян 986 пъти

Армин ван Бюрен и Феде ле Гранд идват за Solar Christmas 2017

Най-специалното и мащабно събитие на YALTA CLUB наближава. Този петък, на 22 декември, SOLAR Christmas ще посрещне Armin van Buuren и Fedde Le Grand за едно неповторимо коледно шоу в Арена Армеец. Старт на вечерта ще даде DJ Runo – резидент на YALTA CLUB.

SOLAR Christmas е едно от най-очакваните събития в края на годината от феновете на електронната музика. Мащаба, специалната празнична атмосфера и артистите, които винаги са на световно ниво са разбира се основните причини за това. През годините, зимното издание на SOLAR е канило легенди като Mark Knight, Victor Calderone, Maceo Plex и много други.

Всяка година, в нощта на събитието, Арена Армеец е превзета от хиляди фенове, а огромната сцена в залата от много танцьори и акробатични изпълнения. Качественото озвучаване, което винаги е било приоритет за YALTA CLUB, както и специалните визуализации допринасят за най-емоционалните моменти от нощта.

Тази година, организаторите на SOLAR Christmas отново са се погрижили събитието да бъде неповторимо и са направили нещо, което не се е случвало досега в България. Качването на двете легенди Armin van Buuren и Fedde Le Grand  на една сцена е изключително и предвещава едно наистина грандиозно парти.

Двамата холандци с изключителни кариери са признавали неведнъж, че България е една от любимите им парти дестинации, заради публиката и невероятната атмосфера, която тя създава.

Ограничено количество билети за SOLAR Christmas може да намерите в OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg на цени от 60 лева (стандартен) и 100 лева за VIP билет.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница в Facebook, както и на yaltaclub.com.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !