Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дебора с драматична изповед от болницата

отпечатай новината

20.12.2017 09:35 | Видян 1960 пъти

Дебора с драматична изповед от болницата

"Вече трета седмица съм тук. Надявам се да ме пуснат да си отида за празниците. В "Пирогов" бях след "Биг Брадър" 6 пъти за инжекции". Това заяви от друга болнична стая певицата Дебора, която все още се лекува то нервния срив, който получи в Къщата на риалитито.

"В предаването имаше хора, които пиеха много повече от мен, но тях не ги показаха. Исках да кажа все пак каквото ми тежи на мен. Трета седмица съм тук. Все още не се знае кога ще ме изпишат. Имам рожден ден на Коледа и искам да съм си вкъщи. Пия си хапчетата. Ще се наложи лечението да продължи и след известно време, за да се види дали съм напълно добре", каза тя по време на живото си включване от болницата.

"Благодаря на всички, които ме подкрепиха. Искам да се разбере истината - защо съм се държала така и защо постъпих така. Не са излъчени кадри как казвам, че имам паник атаки, а само такива, на които си сипвам да пия вино. Толкова чистих и готвих, помагах на готвачката, режех всичко, но и това не е показано. Стигала съм до кризи в къщата, които също не са излъчени.

Съжалявам, че ме изкараха алкохоличка, имиджът ми се промени. Аз просто затъпявах паник атаките си с алкохол. Така се лекувах там, защото нямах медикаменти. Имах нужда от специализирана помощ', добави певицата. "Снимките, които качвам са стари. Тук съм от много време. Пускат ме само по два часа навън, за да се видя с близките си. Иначе ми става лошо от инжекциите и медикаментите", жалва се тя.

Видеото с изповедта на Дебора можете да видите ТУК!

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !