Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Продължава ли любовта на Валерия и Алек от Фермата?

отпечатай новината

20.12.2017 11:08 | Видян 3580 пъти

Продължава ли любовта на Валерия и Алек от Фермата?

Гимнастичката Валерия Дочева, която взе среброто в третия сезон на „Фермата“, е решена да опита късмета си в любовта с Алекс. Бившият футболист бе най-настойчивият й ухажор в аграрното риалити на bTV и вкара истински елемент на сапунен сериал с факта, че ронеше сълзи след реплики от типа на „Обичам те като приятел“.

„Сега ще разберем дали може да се случи нещо между нас. Аз съм в Стара Загора, той е в София. Извън „Фермата“ живеем в два различни свята. Мисля, че и той се убеди в това. Имаме добри отношения, чуваме се, но е по-трудно, отколкото си представях.“, сподели за bTV блондинката.

Тя призна, че дълго време отчитала флирта на Алек с нея като част от стратегията му за поддържане на интереса, докато продуцентите не й пуснали видео как той плаче на ратайския бряг. „След това нещата се промениха. Животът във „Фермата“ е много странен. В един момент си мислиш, че друг свят навън не съществува. Отдадох се на емоцията, но си бях поставила граница, която да не преминавам. Алек ме впечатли с това, че до последно не се отказа. Досега мъж не ме е свалял толкова настойчиво.“, обясни Валерия.

Когато излязла от шоуто родителите й признали, че са горди с представянето й, а относно романтичната й закачка с Алек и любовния триъгълник с Калоян, баща й отсякъл:“ „Всеки път едно и също. Какво им правиш на тези мъже?“. Валерия иска да отвори своя школа по художествена гимнастика и планирала в това да инвестира голямата награда от 100 000 лв, в случай, че я спечели.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !