Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Цветелина Грахич: Скоро излиза новата ми песен

отпечатай новината

20.12.2017 12:26 | Видян 1395 пъти

Цветелина Грахич: Скоро излиза новата ми песен

Цветелина Грахич подготвя нова песен, която ще излезе съвсем скоро. Това певицата лично обяви в предаването „Зад кулисите“ на ФЕН ТВ. Но плановете ѝ съвсем не се изчерпват с предстоящото парче. Тя сподели още, че след този проект се задават други две песни, върху които работи.

„Имам планове занапред, които ще се осъществят, надявам се, след Нова година“, каза Грахич пред микрофона на репортера ни Гергана Петрова.
„Чувствам се супер, свободна, не толкова ангажирана, вече всичко си водя сама и повечето неща зависят от мен“, усмихната заяви Цвети.
Певицата разказа и за това как се е осъществила идеята за последната ѝ песен „Престъпно е“:

„Свързах се с един сръбски композитор, това стана съвсем случайно в деня на един от големите концерти на Слави. Харесах на момента въпросната песен, която ми прати, и реших да я взема. Дори ще направя сръбски кавър, който все още няма да пускам. Имах някакви забавяния около клипа, около текста. Ходих чак до там (до Сърбия – б.а.) да я запиша, после отново тук я презаписвах, имах някои трудности, все се спъвах, обаче накрая се получи.“

„Дочух за песента, че на някои им е направило впечатление за въпросната думичка „болка“, за начина, по който е изпята. Много хора ме питаха дали нещо съм изживяла, а аз им казах, че на тези години няма какво толкова да изживея. Просто в студиото над главата ми бяха много хора, особено моят приятел, който нон-стоп ме връщаше на неща, които не му харесват.  Казах си: „Дай да опитам“, и го изпях и накрая на всички им хареса“, допълва още талантливата изпълнителка.

Според Грахич успехът на песента и превръщането ѝ в хит се дължи на клюката и хорското любопитство, но категорично отбелязва: „Не че песента не е хубава, напротив, хубава е, много е красива, държа да го кажа. Изпяла съм я с много голямо желание.“

Свободното си време Цвети прекарва с домашните си любимци – две кучета, с които се забавлява и с които прекарва целия ден. Освен това слуша много музика, защото в последно време от ангажименти изобщо не е имала време да го прави.
В края на интервюто певицата отправи и празничните си пожелания към почитателите:
„На всички зрители на ФЕН ТВ пожелавам преди всичко много здраве, много любов, много късмет, но най –вече здраве, защото без здраве нищо друго няма значение. Весели празници на всички! Целувки!“


 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !