Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Роузи Хънтингтън-Уайтли показа сина си

отпечатай новината

20.12.2017 13:29 | Видян 1440 пъти

Роузи Хънтингтън-Уайтли показа сина си

Роузи Хънтингтън-Уайтли показа за първи път сина си Джак. 30-годишният модел и Джейсън Стейтъм се радват на 5-месечния си син. Кадърът с него Роузи публикува на страницата си в Instagram, а снимката е съпроводена с пожелание за „Весели празници“.

На нея се вижда, че Роузи държи в ръце Джак, който е с гръб към камерата, докато тя с малки крачки се качва в самолета. Двамата изглежда са отпътували за каньоните в Юта, защото на следващите две постнати снимки се виждат райони в резервата Навахо нейшън.

Миналия месец Хънтингтън-Уайтли, която се е снимала във филма „Лудия Макс: Пътят на яростта“ и пусна свои колекции бельо и бански, довери, че майчинството изцяло променило кариерата ѝ.

„Промених начина, по който мисля за работата си – сега приоритетите ми са други – каза тя. – За пръв път взех отпуск.„Независимо от променените приоритети, Роузи има големи очаквания за следващите 15 години в кариерата си.

„Вълнуващо е да хвърлиш поглед върху последните 15 години от кариерата си, върху онова, което си постигнал, и да насочиш погледа си към следващите 15 години“, каза тя.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !