Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лео ди Каприо залюби 20-годишна

отпечатай новината

21.12.2017 10:22 | Видян 2390 пъти

Лео ди Каприо залюби 20-годишна

Холивудският ас Леонардо ди Каприо се среща с 20-годишния модел Камила Мароне. За връзката между звездата от „Вълкът от Уолстрийт“ и аржентинската красавица стана ясно, след като папараци ги уловиха в крачка. Носителят на „Оскар“ бе щракнат на излизане от дома на младата си изгора в Лос Анджелис, като малко след това Мароне го последва, но в отделен автомобил. Чаровната блондинка прави опити да пробие в киното и вероятно това е провокирало запознанството им.

От доста време Ди Каприо проявява афинитет към по-млади момичета. Преди Мароне, той се срещаше с 22-годишня модел от Инстаграм Сара Снайдър.

Междувременно актьорът се готви да хване четка и платно за да нарисува „Мона Лиза“ в биографична лента за италианския художник и изобретател Леонардо да Винчи. Той ще седне и на продуцентския стол за филма, чийто сюжет ще следва книга на Уолтър Айзъксън, която носи името на ренесансовия гений. Интересен факт е, че Ди Каприо всъщност е кръстен на знаменития си предшественик, оставил в историята на изкуството шедьоври като „Тайната вечеря“ и „Дамата с хермелина“. Майка му е била на посещение в галерия във Флоренция, когато неродената й рожба рита за първи път, точно пред картина на италианския художник.


източник: Monitor
 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !