Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Какво се случи с Черната Златка 8 години след Плеймейт

отпечатай новината

21.12.2017 11:30 | Видян 2215 пъти

Какво се случи с Черната Златка 8 години след Плеймейт

Златка Димитрова отправи поучително послание към феновете и антифеновете си, видя БЛИЦ. Плеймейтката направи генерално обобщение важните неща в живота си и категорично опроверга слуховете, че е "изчезнала", както започна да се шушука преди време. "Предпразнично настроението ми се повиши още повече, четейки коментари, че съм изпаднала в девета глуха и хората ме били забравили.

На първо място не страдам от мания да си чета името навсякъде, а щом критиците ми го знаят, значи съм си свършила добре работата. 8 години след спечелването на конкурска „Плеймейт“, все още съм едно от най-търсените лица, а примери как да изчезнеш от публичното пространство за 60 секунди – много. Виждам, че и времето, което прекарвам във фитнеса, ви тормози. Предпочитам да инвестирам 2 часа от деня си там, отколкото в баровете, откъдето много други не излизат.

Тялото е отражение на душата. Моето е добре поддържано, здраво и хармонично, защото и отвътре съм такава. През годините научих едно – не се сравнявай с другите, а само със себе си. Прочетете го отново, за да го запомните." Това написа Златка в личния си профил в социалната мрежа.

Припомняме, че чернокосата красавица стана майка преди малко повече от година, но за сметка на това бързо възвърна формата си. Към момента успешно съчетава професионалните си ангажименти с родителството и изглежда повече от щастлива.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !