Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Плевнелиев няма да купува Тесла на Деси Банова

отпечатай новината

22.12.2017 13:46 | Видян 2138 пъти

Плевнелиев няма да купува Тесла на Деси Банова

Приятелката на президента Росен Плевнелиев не тъне в лукс, в който медиите я забъркаха. Тръгнаха слухове дори, че той ще й подари за Коледа нов автомобил „Тесла“.

„Истината е, че Деси си кара същата стара, нейна си кола, която винаги си е имала, живее си точно там, където винаги е живяла, има си същата тази къща – на майка ѝ и на прабаба ѝ, която винаги е имала. Всичките тези измислици обаче са симптом за това, че нашето общество е болно и като че ли и медиите, за съжаление, по един безотговорен начин го разболяват още повече. Нима не разбраха всичките тези медии и медийни империи, че аз не съм такъв човек?

Нима не разбраха, че аз съм може би малко по-мъдър, отколкото те си мислят? И че една позитивно мислеща, красива и добронамерена жена не се купува? Нейното сърце не струва 30, 500 или 500 000 лева. Нейното сърце се печели с подадена ръка, с честен подход. Но в никакъв случай не струва пари. И нима някои не разбраха, че истинската любов не се измерва нито в пари, нито в подаръци, а е в очите, в сърцето, в подадената ръка. Аз съм там. Аз се радвам на една истинска любов, която не може да бъде измерена в пари. Продължаваме да живеем по начина, по който сме живели. Истинската любов не се базира на пари. Тя се базира на усещането, че имаш до себе си човек, който е твоят човек. И че двамата заедно, за ръка, може да стигнете далече. Аз имам това усещане и действам по този начин“, заяви Плевнелиев пред 24 часа, цитиран от tialoto.

Той призна, че ще зарадва своята любима със скиорски екип, за да може Деси да му прави компания на пистите.

„Ето това е подаръкът. Не е електрическа „Тесла“, не е къща или апартаменти. Да, моят подарък е ски екип и ще се учим заедно да караме ски. Чакам този момент с нетърпение“, заяви президентът и отново натърти, че двамата си ходят спокойно за ръка и остават посветени родители и партньори.

Слуховете обаче продължават да витаят около двойката. Плевнелиев и Банова са заедно от април, а вече очаквали общи наследници. Според Уикенд Деси ще дари приятеля си с близнаци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !