Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Преслава болезнено ревнува Павел

отпечатай новината

27.12.2017 11:11 | Видян 2701 пъти

Преслава болезнено ревнува Павел

Преслава болезнено ревнува гаджето си Павел от бившата му приятелка Мария Цветкова и нон стоп му пили на главата. Ревността не е просто ей така, а си има сериозна причина.  

До певицата е достигнал слухът, че Мария вече е свободна жена. А най-големият кошмар на пайнерката бил, че Павел още обичал старата си тръпка, твърди хотарена.  Връзката на Лазаров с Цветкова започна по съшия начин – двамата първо я криха, а след това се появиха заедно на светско парти и създадоха сензация. 

Имаха бурни и страстни отношения, а Павката често раздаваше тупаници, когато някой благоволеше да сваля любимата му. Още по-голям страх за Преслава бил фактът, че новата й половинка е способен да зареже бременна жена. 

Историята помни как мъжът със съмнително минало се влюби в Златка Райкова и заряза приятелката си, от която чакаше бебе. После се върна при нея и я остави за втори път, след като изкусителката Цветкова се появи на хоризонта. 

В момента и за Преслава се говори, че чака дете, а тя се изприщва от мисълта, че може да я сполети същата съдба, ако се появи в живота му някоя нова секси плеймейтка – любимият тип жени на Павел.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !