Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Жената на Джизъса отваря бутик в Москва

отпечатай новината

28.12.2017 11:34 | Видян 1660 пъти

Жената на Джизъса отваря бутик в Москва

Руската съпруга на Благой Георгиев, Есмер Омерова, не се оказа от жените, които се омъжват за футболисти заради банковите им сметки. Шампионката по аржентинско танго също ще осигурява семейния бюджет - тя работи по съвместен бизнес проект с популярната българска дизайнерка Евгения Борисова, съобщи светското предаване на ПИК TV Жълтите новини.

Половинката на Благо отваря бюти център в Москва, клиентки на който ще бъдат елитните дами на руската столица. Както е известно Омерова е от аристократично семейство, родителите ѝ се познават с най-знатните московчани, а Йосиф Кобзон им е личен приятел.

Освен, че ще разкрасява съпругите на московските милонери, бюти центърът ще разполага и с бутик от типа затворени врати, до който достъп ще имат само замощните клиентки на Есмер.

Специално за Омерова в момента Евгения Борисова разработва линия с облекла от котюр, които ще бъдат единични бройки и ще се предлагат само на московския пазар.

Междувременно Есмир и Благой се прибраха в София, за да посрещнат с родителите му Бъдни вечер и Коледа. Омерова не пропусна възможността да се види на бизнес вечеря със своята съдружничка. Евгения заведе рускинята в новоокрития ресторант на хотел Маринела.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !