Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Никол Кидман пише мемоари

отпечатай новината

28.12.2017 12:18 | Видян 1607 пъти

Никол Кидман пише мемоари

Никол Кидман подготвя мемоари, в които обещава да разкрие и коментира доста неща относно личния си живот. Актрисата по принцип е изключително потайна, когато става въпрос за мъжете в живота ѝ, за децата и всякакви теми от личен характер.

Сега обаче щяла да говори както за брака и развода си с Том Круз, така и за Сциентологията. Досега Кидман не се е наемала да коментира това доста противоречиво религиозно учение, на което Круз е един от най-заклетите последователи.

Дали сциентолозите са виновни за края на брака им подобно на историята с Кейти Холмс – предстои да разберем от мемоарите на Кидман. А те биха донесли на актрисата 11 милиона долара само от продажби, коментират специалисти.

„Решила съм да не коментирам по никакъв начин Сциентологията. Имам две деца, които са сциентолози – Конър и Изабела – и уважавам техните убеждения и вяра“, бе заявила преди време Кидман.

Тя и Том Круз осиновиха Конър и Изабела по време на брака си, но след това те останаха при него. В момента почти не поддържат отношения с Кидман, като Изабела не я покани и на сватбата си. Може би това в крайна сметка е накарало актрисата да вземе решение да говори.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !