Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Фънки порка до зори във фолк клуб

отпечатай новината

28.12.2017 16:31 | Видян 2539 пъти

Фънки порка до зори във фолк клуб

Няма невъзможни неща. Това сме го чували безчет пъти и Фънки ни припомни лафа още веднъж. След сближаването си с фолк певеца Константин в тазгодишния „Биг Брадър“, което алкохолът реализира, заклетият уж рокаджия е налазил чалга клуба на изпълнителя на Ти си само 8-и клас.

Фънки винаги е мразил чалга културата и нейнато опустошителна дейност , но изглежда не вписва Коце в убежденията си, пише хотарена. Щом гологлавият музикант си е приел поканата на колегата си от лекия жанр да се напият в нощния му клуб в Студентски град, та дори да се щракнат за спомен и да създадат новина, значи работата е сериозна.

Най-интересното е, че компания на двамата любители на спиртните питиета прави Благой Найденов – половинката на фолк певицата Деси Слава. На гостите в заведението направи грозно впечатление, че докато блондинката е в последните дни на бременността си, нейният млад любим все още си изживява младините по кръчмите.

Изглежда ще отнеме доста време на атлетичния младеж да се пренастрои в режим „баща“. Вместо да стои до приятелката си, от която чака бебе, и да я подкрепя, той търчи по нощните заведения, пълни с напористи и полу разголени мацки. „Това не е никак зряло!“, констатираха свидетели на запоя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !