Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Енджи Касабие със специална фен вечер

отпечатай новината

29.12.2017 11:32 | Видян 1937 пъти

Енджи Касабие със специална фен вечер

Енджи Касабие не престава да ни изненадва приятно. Вип диетологът събра в столичния клуб Биад много млади момчета и момичета нейни фенове, за които стана принцесата на сърцата заради любовта и усмивките, които непрекъснато раздава.

Освен любов, Енджи раздаде и много подаръци в празничната вечер. Биад съвместно с пиарът Атанас Лазаров, новия собственик на клуба Димитър Иванов и екипът на най-яките тийн партита в София бяха организирали за вечерта конкурси на различна тематика в които тийнейджърите най-вече трябваше да покажат талант и артистизъм.

Енджи пристигна в клуба легенда с много свои приятели като истинска принцеса с розова дванадесет метрова лимузина на Limos Bg и шампанско. Всички я поздравиха за новия и моден стил и отдалеч забелязващите се и ботуши, изработени специално за нея в сребърно.

Бе поздравена и от много нейни приятели известни личности от шоу бизнеса - Азис, Диана Любенова, Андреа, Николета Лозанова, д-р Валентин и Венета Павлови, Гери Дончева, Станимир Гъмов.

Принцесата, както винаги, бе осигурилаогромни плата екзотични ядки, цитрусови плодове,италиански сирена и мезета с които зарадва младежите.

На края на вечерта Енджи ни поднесе още една изненада – изпя нейни на арабски и обеща още безброй мероприятия през новата година и нови диети.

Очаквайте и най-новата ѝ книга с тайните рецепти на звездите от Холивуд и България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !