Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Проблемите при Шакира са сериозни

отпечатай новината

29.12.2017 13:30 | Видян 2859 пъти

Проблемите при Шакира са сериозни

Латино дивата Шакира отмени и останалата част концерти от световното си турне поради проблем с гласовите си струни. Певицата се надява да се върне на сцената през юни следващата година и да навакса. Преди месец колумбийката също отказа уговорени участия, но въпреки опитите да се върне на сцената, ще ѝ трябва още време, за да се възстанови.

"Мислех, че ще успея да възвърна гласа си по-бързо, но това няма да се получи и затова е по-добре да откажа концертите и за януари. Имам заболяване, което се нуждае от повече време и грижа за излекуване", написа Шакира в Инстаграм.

Певицата възнамерява да се завърне на голямата сцена през юни 2018 година с концерти в Европа, САЩ и Латинска Америка. Тя се надява почитателите ѝ да проявят търпение.

"Обещавам да дам всичко от себе си и дори повече от минутата, в която стъпя на сцената, и вече броя дни до шоуто“, призна пред почитателите си латино фурията.

В същото време на Шакира и Жерард Пике им се наложи да опровергаят и слуховете, че са пред раздяла, пише спортал. Неотдавна в социалните мрежи се появи слух, че двамата ще сложат край на 7-годишната си връзка.

В отговор певицата и футболистът качиха своя обща снимка в социалната мрежа Инстаграм, но това не успокои техните почитатели. Страстната колумбийка и нейният любим бяха уловени тези дни от папараците на международното летище Кенеди в Ню Йорк.

Двамата изглеждаха щастливи в компанията на своите деца – 4-годишния Милан и 2-годишния Саша.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !