Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

За ЧНГ Светлана Василева сложи рога на Гущеров

отпечатай новината

02.01.2018 09:20 | Видян 2343 пъти

За ЧНГ Светлана Василева сложи рога на Гущеров

За има няма седмица откакто Светлана Василева си събра парцалките и се прибра при Гущеров, тя успя да му сложи пресни рога. Явно старата любов ръжда не хваща!

Плеймейтката е завъртяла уж дискретна авантюра с предишно нейно гадже. Става въпрос за младежа Димитър Балев от Стара Загора. Гонзовица се усукала пак около Балев, тъй като момчето не било от стиснатите - за разлика от Гущеров, който спазвал стриктна финансова дисциплина.

Много рядко той отпускал кеш на любимата си, която можела да си позволи някой друг парцал, но никога не разполагала с пари в брой, пише хотарена. През 2016-а Светлана измъкна Балев от леглото на колежката си Бояна Маринова, с която милионерът имаше двегодишна връзка.

Интересът към младежа от страна на Василева никак не е случаен. Той е син на един от най-големите вносители на био храни у нас.

По едно време дори се заговори за сватба, но малко след това плеймейтката, призна , че годежът й е бил развален, като така и не даде обяснения за причината.

Палавата Светлана е минала скоро и през леглото на Dee, носят клюките от последните дни. Еротичната моделка си паднала по рапъра още е Къщата.

Информацията за залитането на Светлана бе потвърдена от победителя в шоуто Джино. Точно тази изневяра е причина за кратката, но пък доста шумна раздяла между Светлана и Гущеров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !