Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Наско Месечков вдигна къща в полите на Витоша

отпечатай новината

02.01.2018 13:01 | Видян 2320 пъти

Наско Месечков вдигна къща в полите на Витоша

Танцьорът Атанас Месечков скоро ще се радва на нов дом. През януари популярният хореограф и жена му Кремена ще се нанесат в просторно имение в полите на Витоша, издават техни близки.

По къщата  в момента текат довършителни ремонти дейности, но до месец ще бъде окончателно готова. Нуждата от по-голямо жилище се появила, тъй като преди два месеца семейството се увеличи с още един член – малката Айлин, първородната дъщеря на Наско, се появи на бял свят.

Кремена пък има две деца от предишен брак, така че настоящият им дом вече бил тесен и трудно се намирало място за всички.

Според запознати бисексуалният Месечков не е дал и стотинка за новата къща – тя била купена с парите на съпругата му, която разполага със завидно финансово състояние.

Кремена е собственик на една от най-известните генетични лаборатории у нас и основните приходи в семейния им бюджет идват от нейна страна, пише седмичник. „Наско се уреди с богата жена и сега си живее живота”, коментират с известна доза завист в светските среди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !