Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Митко Пайнера тормози Андреа

отпечатай новината

02.01.2018 14:45 | Видян 2251 пъти

Митко Пайнера тормози Андреа

Собственикът на Пайнер Митко Димитров е молил Андреа да преподпише с компанията му.

Половинката на Кубрат Пулев вече няколко години се продуцира сама, след като се отцепи от димитровградската фирма.

"Кариерата не зависи от продуцента, нито от фирмата, всичко зависи от човека, от това дали иска да се развива. В началото маниерът на работа във фирмата беше ок. Когато обаче времената се променят, ако и музикалният бизнес не се променя, нещата започнат да завиват. Аз не се съгласих с неговото държание, бизнес маниер, отношение към изпълнителите... Радвам се, че се махнах от Пайнер", призна Андреа в Запей, България, цитирана от ПИК.

След като отношенията им приключили преди две години, с поведението си продуцентът почти не се издавал, че действията на Андреа на се го засегнали.

"Поведението му обаче от едно известно време се влоши, започна да прави кардинални и крайни неща. Звъннах му, казах му да се държи мъжки, нали претендира, че е мъж, а аз се държа по-мъжки от него. Не сме в конфликт, аз не мога да съм в конфликт с него, но беше пращал хора да питат дали и на какви условия искам да се върна в Пайнер. Знам защо го прави - да не давам лош пример, че някой може да се оправи без него. Само, че всички могат да се оправят без него, само да повярват в себе си", допълни звездата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !