Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Бившата на Бойко стана водещ лекар в Калифорния

отпечатай новината

03.01.2018 09:20 | Видян 2233 пъти

Бившата на Бойко стана водещ лекар в Калифорния

Отскоро бившата жена на премиера Бойко Борисов – д-р Стела Георгиева е водещ лекар в клиниката The Health Care Center в Калифорния.

Тя била поканена лично от управата на медицинското заведение заради безупречната си репутация и 20-годишен стаж като общо практикуващ лекар. Важна роля изиграла и дипломата й от Kingsbrook Jewish Medical Center в Бруклин, Ню Йорк, където е учила 5 години. Това се наложило, тъй като дипломите от нашите медицински университети не се признават в САЩ, пише „Галерия“.

Д-р Стела Георгиева е сред петимата лекари в клиниката, където специално била поканена да работи. Заслуга за успешното американско следване имал вторият съпруг на д-р Георгиева Стефан Абаджиев, който върти частен бизнес с Щатите.

Българските емигранти от района на Ориндж Каунти, Корона и Ривърсайд не пестят суперлативи за сънародничката си в бяла престилка, дори я сравняват с д-р Куин Лечителката.

В битов план животът на д-р Георгиева тече постарому. Тя живее в красива къща в кв. Оринд за близо 800 хил. долара. Имотът е разположен на близо 500 кв. м, а любимото занимание на лекарката е да се грижи сама за градината си.

Стела рядко се връща в България заради ангажиментите си в клиниката. Възможно е обаче да си дойде за предстоящия рожден ден на внука си Бойко, който на 31 януари ще стане на 2 години.

Източник: hotArena


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !