Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

75-те награди Златен глобус само по KINO NOVA

отпечатай новината

04.01.2018 09:48 | Видян 1842 пъти

75-те награди Златен глобус само по KINO NOVA

KINO NOVA дава възможността на своите зрители да гледат церемонията по връчването на 75-те годишни награди „Златен глобус” само броени часове след официалното й провеждане. Бляскавото събитие ще бъде излъчено на 08 януари от 21.00 ч., а водещ на зрелищното шоу в Бевърли Хилз ще бъде един от най-забавните американски водещи – Сет Майерс.

Престижните статуетки се присъждат от Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд и отличават както американски, така и чуждестранни продукции. Сред най-номинираните в ключовите категории за тазгодишните призове са филмите „Вестник на властта“ и „Всичките пари на света“, излъчвани в киносалоните у нас със съдействието на Лента - марката, с която Нова Броудкастинг Груп се утвърди на пазара на киноразпространение в България. „Вестник на властта“ на легендарния режисьор Стивън Спилбърг е номиниран в цели 6 категории, сред които са тези за режисура и най-добър филм на годината, както и „Най-добра актриса-драма“ и „Най-добър актьор-драма“ съответно за Мерил Стрийп и Том Ханкс.

Лентата ще се бори и за наградите за сценарий и оригинална музика, композирана от легендарния Джон Уилямс. „Всичките пари на света“ също получава номинации в едни от най-оспорваните категории „Най-добър режисьор“ за Ридли Скот, „Най-добра актриса – драма“ за Мишел Уилямс и „Най-добър актьор в поддържаща роля“ за Кристофър Плъмър. Емблематичната американска телевизионна водеща, актриса, продуцент и филантроп Опра Уинфри ще получи наградата Cecil B. DeMille за 2018 г. Отличието се връчва от 1952 г. насам на талантливи личности за изключителния им принос към забавната индустрия, а сред предишните носители са Морган Фрийман, Барбара Стрейзънд, Ал Пачино, Джоди Фостър и други легендарни таланти на кино индустрията.

Цяла плеяда от звезди ще връчва статуетките на дългоочакваната церемония – Холи Бери, Кели Кларксън, Пенелопе Крус, Гал Гадот, Нийл Патрик Харис, Кристина Хендрикс, Сара Джесика Паркър, Рики Мартин, Ема Уотсън, Кери Уошингтън, Шарън Стоун, Ейми Полър и много други ще допринесат за холивудската атмосфера на събитието. Едни от най-гледаните и обичани награди за филмово изкуство няма да разочароват феновете на качествените кино и телевизионни продукции и обещават много емоционални моменти и бляскаво събитие с любими звезди от малкия и големия екран.

В месеца на юбилейното 75-то издание на „Златен глобус“ KINO NOVA излъчва емблематични филми, номинирани или отличени с престижната награда – сред тях са хитови заглавия като „Игра на кодове“, „Клубът на купувачите от Далас”, „Хатфийлд и МакКой”, „Джанго без окови” и други. Не пропускайте да станете свидетели на вълнуващата церемония „Златен глобус” и да разберете имената на победителите на 08 януари, от 21.00 ч. само в ефира на KINO NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !