Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Гери-Никол дърпа по 5 линии на ден

отпечатай новината

04.01.2018 11:06 | Видян 2669 пъти

Гери-Никол дърпа по 5 линии на ден

Хитовата изпълнителка Гери-Никол употребявала по пет линии на ден с едни доста ободряващи вещества, твърдят пред седмичник източници от хайлайф средите, които са станали преки свидетели на скандалните сцени.

Младата звезда така здраво се е хвърлила в нощния живот у нас, че не пропуска никакви забавления. Залитането й в тази посока обаче не е особено препоръчително, а семейството й явно няма представа какво се случва, смятат светските й колеги.

Гери-Никол се слави с разкрепостеното си поведение, с разголеното си облекло и с предизвикателните си клипове. Напоследък тийнеджърката движила с по-нежни свои приятели, които я въвели в употребата на споменатите линии. Гери-Никол останала екзалтирана от ефекта, който напълно пасвал на нейния буен нрав.  

Тя може да си позволи всякакви екстри, защото разполага с охолен месечен бюджет, като само джобните й възлизат на няколко бона. Гери-Никол отдавна пуши цигари и пие алкохол, но сега е преминала границите. Баща й не я ограничава, нито й държи сметка за какво харчи, но ако някой му подшушне какви ги върши дъщеря му, този път може и да има последствия, подозират дружки на блондинката.

Наскоро Гери-Никол се похвали с нова силиконова гръд. Тя развя пищните си форми в прозрачен тоалет по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !