Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джизъса и Есмер показаха сина си Елай

отпечатай новината

04.01.2018 11:43 | Видян 4884 пъти

Джизъса и Есмер показаха сина си Елай

Бившият футболен национал Благой Георгиев показа сина си Елай година и половина след раждането му. Това се случи в "Инстаграм"-профали на съпругата му Есмер, която сподели мили семейни снимки от тържеството в чест на 2018 г.

Джизъса и Омерова се прибраха в Москва за новогодишното парти, след като посрещнаха Бъдни вечер със семейството на Георгиев в София, а дните до 30 декември уплътниха с обиколки из столичните кръчми.

В новогодишната нощ съпругата на Георгиев заложи на златисто-кафява рокля с дълбоко деколте, загърната в кожено палто. На семейната снимка Есмер и Елай да в обятията на футболиста, а по усмивките на лицата им личи, че са повече от щастливи. Досега на всички снимки, които татарката публикуваше в "Инстаграм", лицето на сина й винаги бе скрито, най-често със стикери.

"Пожелаваме ви щастлива нова година. Обичайте и бъдете обичани!", пожела Омерова за последователите си.

В края на миналата година стана ясно, че руският клуб Оренбург прекратява договора си Благо Георгиев. Засега няма яснота дали халфът ще продължи кариерата си и ще се отдаде на бизнеса си. В Москва той има ресторант.

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !