Ето го 2027 Lotus

Ето ексклузивен поглед върху това, което можем да...

Обичай всички, доверявай се на...

Обичай всички, доверявай се на малцина, не вреди на...

Кръчмарка гушна 2500 евро с бикините си

отпечатай новината

05.01.2018 13:08 | Видян 1058 пъти

Кръчмарка гушна 2500 евро с бикините си

С короната на „Кралица на фитнеса“ в категория „Топ модел“ на международния фестивал за красота и здравословен начин на живот се окичи Таня Тошева. Красавицата, която ръководи столично заведение, грабна чек за 2500 евро, консултантски договор и шанса да украси корица на австралийско списание.

Първа награда за фитнес модели си разделиха Ралица Кашинова и Ана Райнова. Ралица продължава семейната традиция - баща й е свтеовен шампион по борба в категория ветерани за 2017-та, а сестра й е петкратна национална шамоионка в същия спорт. Ана пък е студентка в НСА, но работи и като танцьорка.

Събитието се проведе в клуб в Банско, а сред професионалното жури се отличиха Мис България-Свят Вероника Стефанова, Мисис България - Милениум Виктория Драганова и Mr King of Fitnes Виктор Ангелов. Служител на охранителна фирма, физиотерапевт, сервитьорка, куклена актриса и диспечер в телефонен център бяха сред българските претендентки за „Кралица на фитнеса“. Избраните момичета мериха бицепс с общо 12 модела от Испания, Украйна, Еквадор, Андора и Сърбия. Красавиците се състезаваха в категориите топ модел (красота) и фитнес модел (спорт). Състезанието включваше три кръга – дефиле по бански костюми, разходка по подиума със спортно облекло и вечерни рокли.

„Кралица на фитнеса“ е част от поредица фестивали, която Monarch организира у нас с цел да открие следващите фитнес модели, които са достойни не само за титла, но и за световна кариера в областта на спортните стоки, мода и храни. Началото бе поставено от първото българско издание на Mr. King оf Fitness 2017, който доведе 18 силни мъже от 6 европейски държави през октомври.

Претендентките за короната застанаха зад социалната кауза на интеграцията на хора с увреждания чрез спорт и здравословен начин на живот. Подкрепени от група професионални инструктори, преди дни те проведоха открита тренировка за млади хора с увреждания от Дневен център към асоциация „И нас ни има“, ръководена от Анжела Илиева.

Източник: Monitor





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !