Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл ще донесе 500 млн. паунда

отпечатай новината

05.01.2018 16:41 | Видян 2674 пъти

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл ще донесе 500 млн. паунда

Великобритания ще спечели минимум 500 милиона паунда от предстоящата сватба на принц Хари и Меган Маркъл.

За венчавката на принц Уилям и Кейт Мидълтън в страната са дошли стотици хиляди туристи. Същото се очаква да се случи и по време на предстоящото тържество, което ще бъде на 19 май.

Снимки: Меган Маркъл на Коледа с кралското семейство

Икономисти изчислиха, че приходите ще дойдат от увеличения брой туристи и харчовете от страна на самите британци. Над 200 млн. евро ще бъдат похарчени от туристите за пътуване и хотели на Острова. Още 150 милиона ще дойдат от оборота на ресторанти и клубове в Лондон и около 50 милиона ще са похарчените пари от гостите за различни сувенири от сватбата. Икономисти отбелязват, че сватбата косвено ще рекламира Великобритания по света и от това се очакват още около 100 милиона паунда.

Бизнесът в Уиндзор вече се стреми да се възползва от световния интерес към двойката. След обявяването на годежа им през ноември, в туристическите магазини са пуснати сувенири с лика им. Кметът на града Джон Лентън заяви, че градът вече се вълнува от предстоящото събитие. “Очакваме с нетърпение сватбата и се надяваме, че тя ще помогне на туризма”, каза той.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !