Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Има 40 шева на лицето

отпечатай новината

07.01.2018 09:15 | Видян 2060 пъти

Има 40 шева на лицето

Певицата Кари Ъндърууд преминава през тежък период и чак сега разбираме колко сериозно всъщност е било онова падане през ноември месец, когато счупи китката си и завърши в болница. 34-годишната кънтри звезда има сериозни поражения не само на крайника, а и на лицето. Тя разкри, че е завършила с над 40 шева като все още не е готова да покаже на феновете си как изглежда, защото очевидно все още не знае как ще прикрие белезите.

„Не бях готова да говоря за това, защото все още го изживявам, а и не е много сигурно как точно ще завърши всичко. Странно как едно случайно падане може да промени целия ти живот. Освен китката, нараних сериозно и лицето си. Ще ви спестя гадните детайли, но след като излязох от операция и се събудих от упойката, лекарят каза на съпруга ми, че се е наложило да ми направи между 40 и 50 шева“, сподели кънтри певицата.

Седем седмици след падането тя все още се възстановява и вече не изглежда като преди. „Все още нямам представа как ще приключи всичко, но съм благодарна, защото можеше да е много, много по-лошо“, казва Кари Ъндърууд.

Източник: eva.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !