Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Владо Карамазов тръгва на турне във Франция

отпечатай новината

08.01.2018 15:09 | Видян 2063 пъти

Владо Карамазов тръгва на турне във Франция

Владимир Карамазов отново ще играе пред френска публика след големите гастроли на Казанова в Авиньон и Париж през 2010 и 2012 година. През януари пиесата Танцът Делхи на Иван Вирипаев ще бъде представена на голяма сцена в театъра в Тулуза.

А през февруари Богът на касапницата на Ясмина Реза ще гастролира в Париж, пише БЛИЦ. Това е първото излизане на двата спектакъла извън България, като билети могат да се закупят на касата на театрите или онлайн.

Спектакълът Танцът Делхи с режисьор Галин Стоев, който е една от новите продукции на Народен театър Иван Вазов, ще има осем представления в THÉÂTRE NATIONAL DE TOULOUSE – на 11, 12, 13, 16, 17, 18, 19 и 20 януари и ще се играе на български език със субтитри на френски.

В пиесата Владимир Карамазов Карамазов е единственият мъж, на който партнират пет изключителни актриси - Светлана Янчева, Радена Вълканова, Елена Телбис, София Бобчева и Радина Кърджиловаа, за която тази роля е дебют в трупата на Народния театър.

Хитовата пиеса на Ясмина Реза – Богът на касапницата с режисьор Антон Угринов ще зарадва театралната публика в Париж на 9 и 10 февруари в Théâtre de Fénelon-Sainte-Marie.

 Сюжетът му ще преведе и френските зрители през драматични обрати в срещата на две родителски двойки, които обсъждат разпрата между техните единайсетгодишни синове, при която едно от момчетата, наречено „доносник“, счупва с пръчка два зъба на другото.

Постепенно, не без помощта на предложената от семейство Рей бутилка уиски, сдържаните и любезни отношения губят от блясъка си, а родителите заприличват все повече на децата си – безразсъдни, избухливи, нападателни.

Бавно и застрашително иззад маската на благоприличието наднича Богът на касапницата.... Другите срещи на актьора с представители на френската култура са с режисьора Тиери Аркур в Идеалният мъж – постановка на Народния театър и с режисьора Франк Дайрис във филма Наив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !