Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

20 камери следят палата на Коцето

отпечатай новината

09.01.2018 10:33 | Видян 1680 пъти

 20 камери следят палата на Коцето

Новото семейно гнездо на фолк певеца Константин и съпругата му Надя е опасано с над 20 камери за видеонаблюдение. Отскоро оборотният чалгар, красивата му жена и двете им деца са новодомци в къща с площ от 500 кв.м в столичния квартал „Бояна”, но не спират да се страхуват от апаши.

В името на спокойствието Коцето решил да сложи „Биг Брадър” във всяка стая, няколко в двора и пред самия палат, научи „Таблоид”. Оказа се, че Константин е най-обираният певец и с право има фобия от нови набези. Новият му дом се оценява на над 1,5 млн. лева и е привлекателен за наглите обирджии, затова Константин Славчев предпочел да живее под погледа на охранителните „електронни очи”, пише „Таблоид“.

Къщата му в полите на Витоша е на 3 етажа, а за обзавеждането фолк певецът се е доверил на опитен дизайнер, който се постарал да съчетае лукс и изчистени форми. Коцето и Надя не са фенове не кича и бягат от този стил. Младото семейство предпочита класическите, но луксозни по последен писък на модата мебели. Точно такива дизайнерски произведения са избрали за обзавеждането на палата, издават от обкръжението им. Освен камерите за видеонаблюдение, Коцето обмислял да наеме човек за жива охрана.

Бившият участник в „Биг Брадър” се сдоби с имота в „Бояна” преди повече от година, след като известно време семейството му живя в къщата на баба му в Банкя. За да е далеч от шумотевицата на столицата, Коцето избяга от просторния апартамент на бул. „Мадрид”, наследен от богатата му баба-реститутка.

Имотът бе „преслушан” от крадци няколко пъти, а след това и в Банкя семейството падна жертва на апаши, при това няколко пъти. Бандитите проявиха такава наглост, че се вмъкнаха дори в момент, в който Коцето, Надя и дъщеря им Мариянка си бяха вкъщи.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !