Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Искат Джулиана Гани за пианистка на Сейшелите

отпечатай новината

10.01.2018 15:42 | Видян 3715 пъти

Искат Джулиана Гани за пианистка на Сейшелите

Носителката на титлата Мис Силикон Джулиана Гани отказала работа като учител по музика на Сейшелите. Опцията да се преквалифицира от еротичен модел и риалити героиня на повикване тя започнала да обмисля по време на сватбеното си пътешествие преди Коледа, когато любимият ѝ Станимир Ташев пожелал да останат да живеят там и дори избрал апартамент.

Блондинката показала патриотичен дух и отказала, въпреки моменталните оферти за работа, едната от които била да учи деца да свирят на пиано.

Младото семейство е замразило на този етап плановете си за втора пищна сватба, след като миналата година подписа в тесен семеен кръг.

"Искахме, но мисля, че е по-добре да не я осъществим, защото ни е страх да не ни урочасат. Много се говори за нас постоянно и това ни влияе. Хората ни завиждат и ние го усещаме”, обяснява Станимир пред сп. LoveStyle, цитиран от монитор. С Джулиана мечтаят за две или три деца.

„Станимир желае първото да е момче, а аз – момиче. На късметите от питката обаче на мен ми се падна сейшелски живот и много почивки, а на него – хубава работа и благоденствие. Да си призная, още не се чувствам готова да стана родител”, разкрива силиконката. Станимир е на същото мнение, но признава, че ако се случи да имат деца, ще са щастливи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !