Селин Дион влезе в болница за спешна...

Феновете на Селин Дион останаха доста разочаровани, тъй...

Вдъхновение от Бриджит Бардо

За сватбения си ден с актьора Жак Шарие през юни 1959...

Алекс с потресаващо разкритие за Петканов

отпечатай новината

11.01.2018 09:02 | Видян 1162 пъти | Коментари 2

Алекс с потресаващо разкритие за Петканов

„Дани е супер стиснат! Скъпи се дори един бански да ми купи, да не говорим за по-голям харч. В Дубай всичко сама съм си плащала“, оплакала се пред приятелки моделката Александра Богданска, вече Петканова.

Всъщност именно скъперничеството на Лудия репортер било една от причините двамата да се разделят преди година, научи Галерия.

„Алекс винаги си е била малко меркантилна. Неслучайно никога не се е заглеждала по обикновени момчета, а бившият ѝ годеник италианецът Макс бе милионер. Дани обаче е голяма циция и дори едно кафе не е платил на Алекс, което много я дразнеше“, разказват нейни близки.

В началото Богданска се примирявала, тъй като популярността му компенсирала скъперничеството и покрай него Алекс бързо стана известна. Когато обаче около нея започнали да се навъртат богати момчета и да я черпят по заведенията, разбрала откъде изгрява слънцето.

Именно заради стиснатия характер на Дани, Богданска потдала на флиртовете и му изневерила. И така - 10-ина пъти. Поредното доказателство, че Лудия репортер е циция, лъсна в Дубай по време на медения им месец.

Алекс и Дани заминаха по празниците за Емиратите, където посрещнаха Новата година. Направи впечатление, че през целия им престой моделката се снима с един и същ бански костюм,за което отново били виновни „тесните пръсти“ на съпруга ѝ.

Петканов ѝ обещал, че лично ще ѝ купи марков бански от Дубай като подарък. Когато обаче видял баснословните цени по моловете, бързо обърнал палачинката: „Е, ти нали си имаш бански! За какво ти е още един?!“.

„Идеше ми да завра годежния пръстен в стиснатия му... Дори и той не е платен от него, а от ВИП Брадър“, беснеела Алекс пред приятелки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
02
скрудж Дани Петконов 11.01.2018 16:51ч.

абе кой им се връзва на тия двамата безинтересни. Отишли да пилеят нещо което не са спечелили. То се живее с човека, а не с къщите и вещите. И тия няма да са дълго двойка. И двамата гледат и искат нещо различно. Тая селянка Алекс Богданска е като и други от малкия град..има да мечтае за "кинти без дъно".А безделника Даниел Петканов е друго нещо. Цвилещ кон

01
SOS 11.01.2018 12:23ч.

Моля Ви - спрете да популяризирате Лудия -има си НоваТВ!