Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Звездите се млатят публично, но всичко е точно!!!

отпечатай новината

10.01.2018 16:15 | Видян 1351 пъти

Звездите се млатят публично, но всичко е точно!!!

Много коментари предизвиква съботната официална ММА среща между брадъра Даниел Златков, т.нар. български Роналдо, и тв водещия Наско Михайлов, познат още като глас от групата Ъпдаун преди 20-ина години.

Това, след като миналия петък, един от най-имиджовите певции и актьори на България - направо един от единствените, Орлин Павлов - човек от оперно семейство, влезе в бойната клетка и светна на екрана пак като ММА боец във филм на Ники Илиев.

Който, от своя страна, също беше ММА боец в предишен свой кинопроект. Щом го докарахме дотам звездите да се млатят най-официално като гладиатори, работата хич не е весела.

Но пък тези ММА изригвания идват идеално на фона на завръщането ни към мутренските времена от 90-те години: от концесиите на плажовете до показните убийства на бизнесмени, които са преминали през фазите борец - престъпник - арестант - фирмаджия - милионер -победител в крупни държавни поръчки за десетки милиони и усвоител на мащабни еврофондове.

"Всичко е точно", както се пее в гледания над милион пъти супер хит Кекс. Който, за разлика от споменатите други неща, е съзнателна пародия и сарказъм към българския живот.  Апропо, той идеално би паснал като музикален съпровод на ММА битките на звезди.

Защото е музика, колкото въпросните схватки са борби, а въпросните граждани са бизнесмени... И колкото европредседателството ни е европредседателство - нито сме евро, нито сме председателство..."Но всичко е точно"!

ММА лидер иска бойкот на Дани Златков. Статията може да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !