Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Какви хонорари взимат сръбските звезди у нас?

отпечатай новината

11.01.2018 13:21 | Видян 4054 пъти

Какви хонорари взимат сръбските звезди у нас?

Голямата сръбска звезда Цеца Величкович е любимка на българите. Тя също обожава българската публика, особено когато някой я покани на частно парти срещу хонорара й от 40 бона.

Тя е най-добре платената сръбска певица. Лапа значително повече от останалите си колеги. Освен големите концерти, които прави за родната публика, тя пее на отбрана аудитория на изискани частни партита, сватби и кръщенета. Хонорарът й от 40 хиляди е бетонен и не подлежи на коментар. Всички сръбски звезди си имат обявени тарифи за български участия, като единствено Лепа Брена и Миле Китич са по договаряне и сумата може да варира, пише „Шоу“.

Обичаната Индира Радич, с чиито кавъри Ивана проби на музикалната сцена, е паднала на 7 хилядарки. Шабан Шаулич взима с 5 бона повече от нея. Драгана Миркович е на половината на Цеца – 20 000 лева, а Йелена Карлеуша е цели 15 бона. Голяма изненада придизвика обявената цена за голямата Неда Украден.

Явно почитателите й са се позагубили, защото тя се съгласява да пее срещу едва 4 хилядарки. Толкова в България взимат къде-къде по-непопулярните певици. Кеба идва у нас срещу 4 000 лева, Весна Змиянац е свалила мизата на 3 бона.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !