Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Нелина аут от Дийп Зоун заради скандал

отпечатай новината

11.01.2018 15:25 | Видян 2543 пъти

Нелина аут от Дийп Зоун заради скандал

Вокалистката на „Дийп Зоун Проджект” Нели Георгиева вече е аут от групата. Причината е скандал, в който тя обвини свой фен, че я заплашва с изнасилване.

Шефът на формацията Диан Савов - Соло обяви, че отношенията на групата с певицата остават приятелски. Прекратили договора й, тъй като тази година изтича и преценили, че е най-добре и за двете страни да не го подновяват.

„През последните три години изживях голямо приключение и натрупах ценен опит като част от групата. Заедно създадохме прекрасни песни и незабравими спомени! Сега обаче идва време за промяна. От тази година продължавам напред, сама”, написа във фейсбук профила си изпълнителката.

Самият Савов също сподели в социалните мрежи, че съвсем скоро ще обявят новия формат на групата. Те работят периодично с нови изпълнители.

През 2015 година Нелина се присъедини към формацията, след като бившата вокалистка Надя реши да прави солова кариера. Преди нея пък музикантите работеха с Йоана Драгнева, която също прекрати отношенията си с тях след няколко години съвместна дейност.

Междувременно Нелина се бори и със системен тормоз от страна на 47-годишния Петър Велков. В продължение на 4 години той я тормозел постоянно от 40 различни профила.

„Първо започна с обиди, продължения с обяснения в любов, а накрая с непрестанна агресия към мен. Заплашваше да ме изнасили”, каза Нелина.

Няколко дни по-късно психопатът я даде под съд за клевета. Първите коментари по случай напускането на вокалистката дойдоха именно от негова страна.

Той не пропусна да коментира, че очевидно репортажът на „Господари на ефира” е бил пиар трик от нейна страна.

„Толкова ли е срамно кръчмарката окончателно да се прибере в Казанлък и да наследи професията на майка си – фризьорка?! И сигурно и там има някой мол, може да стане продавачка”, пише 47-годишния мъж.    

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !