Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Урочасват любовта на Джулиана Гани и Станимир

отпечатай новината

12.01.2018 09:00 | Видян 2487 пъти

Урочасват любовта на Джулиана Гани и Станимир

Участничката във VIP Brother и носителка на титлата Мис Силикон – Джулиана Гани, разкри, че със съпруга ѝ Станимир Ташев мечтаят за две или три деца.

„Станимир желае първото да е момче, а аз – момиче. На късметите от питката обаче на мен ми се падна сейшелски живот и много почивки, а на него – хубава работа и благоденствие. Да си призная, още не се чувствам готова да стана родител“, заяви Джулиана пред сп. Love Style.

Двойката смята, че много хора завиждат на любовта им. Заради това те все още се колебаят дали да вдигнат голяма и пищна сватба тази година, след като през 2017-а сключиха брак в тесен кръг.
„Искахме, но мисля, че е по-добре да не я осъществим, защото ни е страх да не ни урочасат. Много се говори за нас постоянно и това ни влияе. Хората ни завиждат и ние го усещаме“, обяснява Станимир.

Джулиана обаче не се е отказала от идеята, защото иска да покани всичките им роднини и близки приятели, тъй като на първата сватба те не присъствали. Тя споделя мнението на съпруга си, че ги урочасват, защото всеки ден я боли глава. А понякога двамата се карат без повод, и то за абсолютни глупости.

Източник: tialoto.bg
Снимка: сп. Love Style

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !