Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Карамазов снима 5 часа каскада с мотора си

отпечатай новината

12.01.2018 11:19 | Видян 1899 пъти

Карамазов снима 5 часа каскада с мотора си

Каскада, която Владо Карамазов заснема с личния си мотор в продължение на пет часа, е сред най-екстремните му моменти на снимачния сет на „Дяволското гърло“ в Родопите. Клапата на криминалето, чийто старт се очаква скоро по Нова тв, щракна в Смолян миналото лято и обхвана локации като Орфеевите скали, връх Снежанка, Обсерваторията и планетариума на града. Сюжетът се върти около серия от зверски убийства, които героят на Владо разследва.

„Държах аз да правя всичките каскади, а едната беше с кросов мотор. За съжаление точно в този ден валеше много силен дъжд в гората. Този мотор е много опасно да се кара, когато е мокро. Бях на ръба да се подхлъзна и да си счупя нещо. Имахме голям късмет, че това не стана, и се получи страхотна екшън сцена с моя кросов мотор, карахме по много тежки терени из цялата планина. Наистина си мислех, че има риск, но, слава богу, това не стана“, споделя за „Монитор“ актьорът.

За ролята на следовател той се доверил изцяло на инстинкта си. „Започнах да гледам почти всички подобни сериали, но в един момент си казах, че това не е правилно. Реших, че трябва да се доверя на себе си като актьор, за да направя автентичен полицая – такъв, какъвто усещам, че трябва да бъде, без да се водя по мои колеги.

Естествено, поразпитахме различни следователи имаше и на терен хора, които ни съветваха постоянно кое е правилно и кое не. Това все пак е област, в която нямам никакви познания“, обяснява Владо. Слагайки бронежилетка и задължителния за сексапила на един тв детектив аксесоар – тъмните очила, Владо ще попадне в опасна близост както с местните социопати, така и с Теди Духовникова. Героинята й е следовател, пратен от София, за да му помага в разплитането на мистерията. Екранната химия помежду им ще избухне за втори път след забранената им любов като Панто и Божура в „Дървото на живота“.

Патриотичната, изключително красиво заснета драма за турбуленциите в едно заможно семейство в следосвобожденски Видин радва и в момента зрителите от праймтайма на Нова. „С Теодора Духовникова ни е изключително забавно и интересно, когато работим заедно. С нея винаги е различно и, естествено, тя ми е много близък приятел. Мога да й кажа всичко. Когато е около мен, се чувствам наистина много спокоен. Нямам никакви проблеми - нито по отношение на работата, нито със сексуалните сцени. Спомням си за любовните сцени в „Дървото на живота“ -  целият екип се притесняваше, но в крайна сметка се получи много автентично. И в „Дяволското гърло“ ще станем близки, но докъде ще стигнем - зрителите ще видят“, загатва Владо.

Източник: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !