Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Андрей Арнаудов очаква бебе от Емануела

отпечатай новината

15.01.2018 15:19 | Видян 3022 пъти

Андрей Арнаудов очаква бебе от Емануела

Тв продуцентът и легендарен водещ на Сблъсък и Фермата Андрей Арнаудов очаква първата си рожба през лятото.

Един от най-ухажваните столични ергени се подготвя да тика бебешка количка, защото приятелката му Емануела Толева е бременна в четвъртия месец, пише Таблоид. Двойката пази щастливата новина в тайна от суеверие. Полът на бебето също знаят само най-близките до двойката.

Продуцентът на Папараци отдавна иска да има дете и сериозно се беше притеснил, че ще размине с това свое желание. От няколко години дребният журналист мечтае за семейство и дете, но все връзките му се разпадаха преди да се реши на тази крачка.

След това известно време екранната половинка на Иван отказваше да има сериозна връзка, тъй като, по негови думи, имал нужда да си подреди приоритетите, но през лятото на 2016 г., Арнаудов бе омаян от чара на бившата баскетболистка на Славия Емануела Толева.

Според клюката Андрей се е запознал с бъдещото си гадже, докато си хвърля кофата с боклук в квартала. По чехли и анцуг той все пак решил да заприказва високото момиче, което вършело абсолютно същата дейност, и от дума на дума си разменили телефоните.

Преди 4 години сестрите бяха сред най-изявените участници в риалитито по Би Ти Ви „Африка: Звездите сигурно са полудели". Заради атрактивното им представяне малко след шоуто Емануела и Доротея бяха поканени да водят своя рубрика в същата телевизия в предаването Преди обед.

Новото гадже на Андрей е висока цели 181 см, а Арнаудов е едва 169 см. Това обаче не пречи на любовта между двойката и те вече са предприели сериозната крачка да имат дете и да създадат семейство. Според източници на Таблоид двойката ще застане пред олтара след раждането на бебето. Андрей вече е започнал по-улегнал начин на живот и не обикаля барове и купони до зори.

Преди баскетболистката тв продуцентът беше гадже с Бориса Тютюнджиева, която му разби сърцето, защото не желаеше деца от 10 години по-възрастното си гадже.

Дълго време Андрей смяташе, че му е рано още за поколение и се бе съсредоточил върху кариерата си. Така годинките неусетно изминаха и той стана на 38 г. Бракът му със сръбкинята Даниела Яков се разпадна точно заради несъответствие във вижданията им за бъдещето. Даниела искаше голямо семейство, каквото получи, но в родината си, тъй като днес се радва на цели три дечица.

След това Андрей Арнаудов изкара доста сериозна връзка с Надя Иванова от Елит, която обаче също не издържа да бъде на второ място в живота му, след работата. Въпреки че останаха близки приятели и дори работят заедно, любовта им пропадна. В лицето на Емануела Толева обаче Андрей се реши на следващата крачка и най-после ще може да гушне своя рожба през лятото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !