Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Мария с 500 рози за ЧРД от нов банкомат

отпечатай новината

15.01.2018 16:20 | Видян 2541 пъти

Мария с 500 рози за ЧРД от нов банкомат

500 червени рози от тайнствен обожател получи фолкпевицата Мария за рождения си ден.

Изпълнителката отпразнува 36-ата си годишнина, като се похвали със скъпарския жест, който се оценява на около 5000 лева, пише blife. От известно време Мария няма мъж до себе си, след като се раздели с възрастния старозагорски бизнесмен, а след това имаше кратка авантюра с младо момче от София.

Огромният брой червени рози вероятно е от нов мъж, който иска трайно да се застои в сърцето на Отварачката. Фолкпевицата обаче загадъчно мълчи кой е новият силен човек до нея и предпочита само да загатва, че отново са я връхлетели трепетите на любовта.

С грандиозния жест за празника ѝ мистериозният господин вероятно иска да подскаже, че разполага със сериозни финансови възможности и няма да има проблем да изпълни всяка една прищявка на блондинката.

36-ия си рожден ден Мария посрещна на работа. Тя имаше участие в дискотека в Пловдив, а персоналът я изненада, като ѝ поднесе празнична торта, която беше огрята от свещи и фойерверки.

През последните години изпълнителката си позволяваше да не работи на личния си празник, тъй като имаше щедрата финансова подкрепа на бившия си мъж - милионерския наследник Христиан Гущеров.

През миналата година двамата се разделиха и се наложи изпълнителката отново да стане работеща жена, след като около 2 години беше далеч от сцената и клубните участия. Любопитен детайл е, че Мария и Гущеров вдигнаха сватба точно на рождения ден на певицата преди три години.

Датата 13 януари обаче се оказа фатална за любовта им и двамата вече нямат нищо общо помежду си.

Снимка с кръвясали очи и уморен поглед си пусна Мария часове след бесния купон за рождения си ден.

Потребители в социалните мрежи предположиха, че фолкпевицата има тежък махмурлук и затова изглежда толкова страдалчески. Истината е, че Мария не е страстна любителка на алкохола и рядко се отпуска да изпие 2-3 чаша вино за цяла нощ.

Така че версията за махмурлука издиша, но най-вероятно Отварачката е купонясвала до зори за личния си празник и това обяснява кръвясалите очи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !