Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Деси Банова изхвърлена от Нова тв заради Плевнелиев

отпечатай новината

15.01.2018 17:21 | Видян 2787 пъти

Деси Банова изхвърлена от Нова тв заради Плевнелиев

Любовта ѝ с Росен Плевнелиев, "изяде" хляба на синоптичката Деси Банова. Блондинката, която съобщаваше прогнозата на времето по Нова телевизия след 20 години вярна служба, е била пръждосана от медията заради връзката си с бившия президент, носи се слух из кулоарите на медията.

Както ПИК вече писа, 31 декември миналата година е бил последният работен ден на Банова като служител на Нова Броукастинг Груп, а тази сутрин бе премиерата на нейната наследничка - манекенката от Ивет Фешън Нора Шопова.

Откакто споделя постелята на най-богатия държавен глава в историята на България, Банова започнала да споделя неговите политически възгледи. До ръководството на телевизията обаче стигнала информация, че Десислава, която направи Плевнелиев баджанак с доста популярни мъже като Димитър Бербатов и Христо Стоичков, политиканства из нюзрума.

В началото "от горе" отдали поведението ѝ на еуфорията и хормоните около любовта ѝ с Росен. Въпреки намеците, небрежно подхвърляно от колеги, комуникиращи често с ръководството, опиянената от страст Банова не преустановила политическите си лекции.

Покрай скандалите с Дарина Сарелска и Ани Цолова, управата на Нова телевизия оказвала стриктен мониторинг сред служителите си.

ПИК припомня, че Сарелска бе освободена, след като бе обвинена от разледващия журналист Васил Иванов в цензура и обслужване на политическия и съдебен елит в страната.

Договорът на Цолова също бе прекратен след драмата с това откъде са доходите ѝ, с които е построила палата ѝ в Драгалевци и дали те не са пари, дадени под масата.

За да избегнат подобен скандал, да не бъдат създавани политически лагери и да няма служители, обвързани с определени политически кръгове, ръководството е стигнало до категоричното решение на рокади сред синоптичките в Нова.

Погледнато от друг ъгъл, в медията не гледали с добро око на връзката на Росен и Десислава, тъй като Плевнелиев е сред най-оплюваните държавни глави, а покрай него и имиджът на изгората му доста се срина.

Източници на ПИК коментират, че при освобождаването ѝ на Банова е било предложена опция да се завърне в телевизията след няколко месеца като водеща на предаване. Такова бе обещано и на Ани Цолова, но бившата водеща на Здравей България го чака вече пети месец.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !